Восстановление сыпучести смерзшихся насыпных грузов - Березняк, А. А.; Буртовой, Д. П.; Хохуля, Д. Ю. (My University, 2005)
У статті представлений новий спосіб відновлення сипучості насипних матеріалів, що змерзлися, без фазового переходу льоду в рідину шляхом підведення мікрохвильової електромагнітної енергії.
У статті представлений новий спосіб відновлення сипучості насипних матеріалів, що змерзлися, без фазового переходу льоду в рідину шляхом підведення мікрохвильової електромагнітної енергії.
Keywords: восстановление сыпучести; смерзшиеся грузы; насыпной груз; сыпучесть; насипний вантаж; сыпучий материал