Засоби забезпечення цілісності програмного забезпечення десктопних Windows-додатків - Масло, Дмитро Григорійович (My University, 2023)
У роботі проаналізовані найпоширеніші типи атак на процеси, які тим чи іншим чином інжектують сторонній код у процес та розроблено програмні засоби захисту від цих атак.
Keywords: ЗАХИСТ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, ЦІЛІСНІСТЬ ВИКОНУВАНОГО КОДУ, ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ, РОЗРОБКА ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, ОПЕРАЦІЙНА СИСТЕМА WINDOWS, АТАКИ НА ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ