Теорія мовленнєвих актів: умови успішного дискурсу : методичні матеріали до лекційних занять з дисципліни «Теорія мовленнєвих актів: умови успішного дискурсу» для здобувачів ступеня магістр освітньо-професійної програми «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська» зі спеціальності 035 «Філологія» - Москаленко Н. О. (НТУ "ДП", 2024)
Уміщено теоретичні відомості за темами курсу. Орієнтовано на активізацію навчальної діяльності здобувачів ступеня магістр спеціальності 035 «Філологія» та закріплення знань у засвоєнні дисципліни «Теорія мовленнєвих актів: умови успішного дискурсу».
Keywords: теорія мовленнєвих актів; дискус; англійська мова; германські мови та літератури