Діджиталізація та публічна комунікація у місцевому самоврядуванні - Кузнєцов, Денис Юрійович (My University, 2023)
Розроблення пропозицій щодо удосконалення публічноуправлінської діяльності в органах місцевого самоврядування на засадах розвитку діджиталізації та публічної комунікації.
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ; МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ; ДІДЖИТАЛІЗАЦІЯ; ПУБЛІЧНА КОМУНІКАЦІЯ; УДОСКОНАЛЕННЯ