Розробка технології проведення інтенсифікації видобутку вуглеводнів методом гідравлічного розриву пласта в умовах свердловини 201 Мелихівського газоконденсатного родовища - Щабельський, Іван Сергійович (НТУ "Дніпровська політехніка", 2020)
Мета роботи - розробити технологію проведення інтенсифікації видобутку вуглеводнів методом гідравлічного розриву пласта в умовах свердловини 201 Мелихівського газоконденсатного родовища
Практичні результати - розроблено технологію проведення інтенсифікації видобутку вуглеводнів методом гідравлічного розриву пластів, складений порядок проведення робіт з гідророзриву пласта в умовах свердловини 201 Мелихівського газоконденсатного родовища, дані особливі вказівки по обв'язуванню обладнання
Keywords: квалікаційна робота, дипломний проект