IoT-система інтерактивного симулятора фотосинтезу для вивчення природничих наук у школі Монтессорі - Крючкова Евеліна Павлівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента / Крючкова Евеліна Павлівна академічної групи 123-21-1 спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета роботи – створення інтерактивного симулятора фотосинтезу для вивчення природничих наук у школі Монтессорі.
Keywords: візуалізація; монтессорі; сенсор; симулятор; система; фотосинтез