ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА У СЕРЕДНЬОМУ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОМУ ЗАКЛАДІ - Мануйленко, Павло Віталійович; Баранов, Анатолий Анатолиевич (ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «НАЦІОНАЛЬНИЙ ГІРНИЧИЙ УНІВЕРСИТЕТ» , ТОВ «САЛВЕЙ», 2012)
Ця праця присвячена організації безпечного оброблення інформації з обмеженим доступом в середньому загальноосвітньому закладі. Увага приділяється обробці персональних даних учнів.
Keywords: – «КУРС: Освіта»; персональні дані; ЗНЗ України; ІСУО; ЄДЕБО