Особливості унікальної геологічної структури Іллінецького метеоритного кратеру і його промислове освоєння - Довгалюк, І. А. (My University, 2017)
Наведені особливості тектонічної та геологічної будови основних структур Іллінецького кратеру по результатам геолого-геофізичних даних та технологія промислового видобутку корисних копалин. Розглянута актуальність видобутку корисних копалин в наш час. Представлені технологічні способи освоєння родовища.

Приведены особенности тектонического и геологического строения основных структур Ильинецкого кратера по результатам геолого-геофизических данных и технология промышленной добычи полезных ископаемых. Рассмотрена актуальность добычи полезных ископаемых в наше время. Представлены технологические способы освоения месторождения.

To consider the structure of the geological structure, the possibility of industrial development and mineral extraction. To restore features of tectonic and geological structure of the main structures Illinetskyi crater on the results of geological and geophysical data and technology of industrial mining. To consider the relevance of mining in our time. To introduce technological methods of field development
Features unique geological structure Illinetskyi meteorite crater and its industrial development
Keywords: astrobleme; crater; non-metallic minerals; suvt; breccia; backhoe prilowec; buzuibugui method; face; field; mountain weight; геологическая структура; геологічна структура; промислове освоєння родовищ; промышленное освоение месторождений