Формування раціональної структури парку вантажних автомобілів для підвищення ефективності транспортно-логістичної діяльності - Зима М. Ю. (НТУ «ДП», 2025)
Підвищення ефективності транспортно-логістичної діяльності підприємств в умовах 2025 року залишається одним із ключових завдань розвитку автотранспортної галузі. Зростання цін на паливо, нестабільність ринку перевезень і підвищення екологічних вимог зумовлюють необхідність раціонального формування структури автопарку та оптимізації його експлуатаційних параметрів.
Keywords: вантажний автомобіль; транспортна логістика; автомобільна галузь