Удосконалення форм співпраці органів публічної влади з громадськістю - Токарєва, Яна Вікторівна (My University, 2023)
Визначення заходів з удосконалення форм співпраці органів публічної влади з громадськістю (на прикладі Кам’янської міської ради)
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ПУБЛІЧНА ВЛАДА; ГРОМАДСЬКІСТЬ; ВЗАЄМОДІЯ; СОЦІАЛЬНИЙ ДІАЛОГ; КОМУНІКАЦІЇ; СПІВПРАЦЯ