Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів "8 циліндрів" по вулиці Артільна, 6 в м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни КПП автомобіля Mazda 6 - Губрієнко, Данило Вадимович (My University, 2023)
Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів "8 циліндрів" по вулиці Артільна, 6 в м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни КПП автомобіля Mazda 6
Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів "8 циліндрів" по вулиці Артільна, 6 в м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни КПП автомобіля Mazda 6
Keywords: станція технічного обслуговування, автомобіль, автоматична коробка перемикання передач, зона поточного ремонту