Обґрунтування використання резинових поверхонь для розсіювання при підготовці машинних класів на ЦЗФ «Павлоградська» - Нікутов, Родіон Артемович (My University, 2018)
Предметом дослідження є фізико-технологічні залежності процесу грохочення на гумових просіюючих поверхнях. Метою дипломної роботи є складання рекомендації щодо підвищення ефективності використання сит при підготовці машинних класів, за рахунок застосування гумових просіюючих поверхонь. У технологічному розділі показана можливість поліпшення якості концентрату, зокрема - зменшення зольності на 1,36%, з 22,59% до 21,23% і вологості на 0,84%, з 14,5% до 13,66%, за рахунок застосування гумових просеивающих поверхонь. В економічному розділі визначено економічний ефект і термін окупності витрат на модернізацію технологічного процесу, в разі внесення запропонованих змін. У розділі "Охорона праці" розроблено заходи з техніки безпеки для безпечної експлуатації обладнання на виробництві.
Substantiation of using rubber surfaces for screening in the preparation of machine size classes at Pavlograd Central Processing Plant
Keywords: грохочення; грохот; зольність; вологість; гумові просіюючі поверхні; вугілля; машинний клас