Можливість підвищення якості концентрату при збагаченні окислених залізистих кварцитів Кривбасу - Булах, О. В.; Булах, О. О. (My University, 2013)
Показано лабораторні дослідження з підвищення якості концентрату при збагаченні окислених залізистих кварцитів за рахунок вдосконалення апаратів для знешламлення. Наведено результати порівняльних випробувань магнітного збагачення окислених залізистих кварцитів злива класифікатора, пісків гідроциклону і пісків дешламатора.

Показано лабораторные исследования по повышению качества концентрата при обогащении окисленных железистых кварцитов за счет усовершенствования аппаратов для обесшламливания. Показаны результаты сравнительных испытаний магнитного обогащения окисленных железистых кварцитов слива классификатора, песков гидроциклона и песков дешламатора.

Laboratory researches are rotined on upgrading concentrate at enriching of the oxidized fer-rous quartzites due to the improvement of vehicles for desliming. The results of comparative tests of the magnetic enriching of the oxidized ferrous quartzites of weathering of classifier are rotined, sands of hydrocyclone and sands of deslimer.
Keywords: збагачення окислених залізистих кварцитів; загальні питання технологій збагачення; підвищення якості концентрату