Кінетика агрегатоутворення при масляній агломерації вугілля - Білецький, В. С.; Сергєєв, П. В.; Потапенко, С. Ю. (My University, 2014)
Досліджено процес агрегатоутворення при масляній агрегації вугілля. Пока-зано, що він протікає поетапно, а залежність крупності агрегатів від тривало-сті процесу агрегації у турбулентному потоці вугільної гідросуміші має ступін-частий характер і апроксимується сигмоїдальною функцією.

Исследован процесс агрегатообразования при масляной агрегации угля. Показано, что он протекает поэтапно, а зависимость крупности агрегатов от длительности процесса агрегации в турбулентном потоке угольной гидросмеси имеет ступенчатый характер и ап-проксимируется сигмоидальной функцией.

The process of formation of aggregates with aggregation of coal oil. It is shown that it occurs in stages , and the dependence on the size of aggregates duration of the aggregation process in a turbu-lent flow of coal slurry is stepwise approximated sigmoid function.
Keywords: кінетика агрегатоутворення; масляна агломерація вугілля