Титул матеріалів конференції - (:unkn) unknown (Національний гірничий університет, 2011)
Наведено результати наукових досліджень молодих учених, аспірантів і студентів у різних напрямах освоєння підземного простору, що були подані на секцію 5-ї міжнародної науково-практичної конференції “Перспективи освоєння підземного простору ”. Конференція проводилась у рамках діяльності Науково-освітнього центру підземної урбаністики Державного ВНЗ «Національний гірничий університет» (Україна), Московського державного гірничого університету (Росія) та Науково-навчального центру «Інтерпроект» Державного ВНЗ «Національний гірничий університет». Матеріали збірника призначені для наукових працівників, аспірантів та студентів старших курсів вищих навчальних закладів України.