Удосконалення системи управління медичним закладом - Булгакова, Маргарита Сергіївна (My University, 2023)
Розроблення пропозицій щодо стратегії та цілей розвитку (на прикладі КНП «Дніпровський центр первинної медико-санітарної допомоги №8» Дніпровської міської ради)
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ; ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я; МЕДИЧНА ПОСЛУГА; МЕДИЧНИЙ ЗАКЛАД; ПЕРВИННИЙ РІВЕНЬ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ; МЕДИЧНА РЕФОРМА; СТРАТЕГІЯ