Розробка автономної фотоелектричної станції потужністю 15 кВт для потреб будівельного містечка - Юревич, Наталіz Валеріївнf (My University, 2020)
Розроблена структура та принципова реалізація прототипу гібридної електрогенеруючої установки на базі відновлюваних джерелах енергії для децентралізованого електропостачання будівельного містечка віддалених об’єктів. Наведена інформація про стан використання відновлюваних джерел енергії для генерування електроенергії в Україні та світі, запланований розвиток у цьому напрямку.
Keywords: СОНЯЧНА ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ; ДЕЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ; БУДІВНИЦТВО; СУЧАСНІСТЬ; ЕКОЛОГІЧНІСТЬ