Формування механізму управління прибутком малого підприємства - Поліщука Андрія Олександровича (My University, 2022)
70 сторінок, 10 рисунків, 11 таблиць, 56 інформаційних джерел, 4 додатка. Об’єкт дослідження – процес управління прибутком малого підприємства. Предмет дослідження – організаційні складові напрямів підвищення ефективності управління прибутком. Мета роботи – визначення теоретичних підходів та розробка методичних рекомендацій щодо удосконалення управління прибутком, що є економічним результатом діяльності малого підприємства. Методи дослідження – метод наукового узагальнення і систематизації, аналітичний, графічний методи. Отримані результати. У першому розділі виконано аналіз теоретико-методологічних основ формування та управління прибутком суб’єктів господарювання. У другому розділі теоретично обґрунтовано удосконалення механізму управління прибутком малого підприємства. У третьому розділі розроблено організаційні складові напрямів підвищення ефективності управління прибутком малого підприємства. Сфера практичного застосування результатів роботи – планування та управління прибутком малого підприємства.
Keywords: МАЛЕ ПІДПРИЄМСТВО, ПРИБУТОК, УПРАВЛІННЯ ПРИБУТКОМ, СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ, АЛГОРИТМ УПРАВЛІННЯ ПРИБУТКОМ, СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ПРИБУТКОМ