Політика безпеки інформації інформаційно-комунікаційної системи закладу ресторанного господарства «KFC» - Чумак, Владислав Іванович (My University, 2023)
У роботі визначаються основні відомості про підприємство. Досліджено інформаційну систему, обстежено фізичне середовище, середовище покупців, середовище співробітників, Проаналізовано метод обробки інформації, сукупність методів захисту інформації. Структуровано внутрішню інформацію підприємства, знайдено основні вразливості, їх причини, створено модель порушника. Створено головні методи запобігання нанесення шкоди підприємству та інформації підприємства.
Keywords: ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, ПОЛІТИКА БЕЗПЕКИ, ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ, ІНФОРМАЦІЙНИЙ АКТИВ, ВРАЗЛИВОСТІ, ПРОФІЛЬ ЗАХИЩЕННОСТІ ІНФОРМАЦІЇ