Техніко-економічне обґрунтування впровадження мікропроцесорного релейного захисту на підстанції 35/6 кВ «Підгороднє - Абатуров, Максим Андрійович (My University, 2022)
підвищення надійності роботи силових трансформаторів підстанції. наведено існуючий стан релейного захисту та перспективи його розвитку. надано загальну інформацію про систему електропостачання споживачів району електричних мереж, у тому числі про підстанцію 35/6 кВ "Підгороднє".
Keywords: ПІДСТАНЦІЯ, СИЛОВІ ТРАНСФОРМАТОРИ, РЕЛЕЙНИЙ ЗАХИСТ, ПРИЄДНАННЯ, ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ, ЕЛЕМЕНТНА БАЗА, ТЕРМІНАЛ, МІКРОПРОЦЕСОР, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ЕКОНОМІЧНІСТЬ, БЕЗПЕКА