Моніторинг і охорона земель. Методичні рекомендації до лабораторних занять для студентів освітньої програми 193 Геодезія та землеустрій - Трегуб, М. В.; Трегуб, Ю. Є. (Видавництво НТУ "ДП", 2022)
Методичні матеріали призначено для самостійної роботи студентів спеціальності 193 Геодезія та землеустрій під час виконання лабораторних робіт з нормативної дисципліни «Моніторинг і охорона земель». Проаналізовано та обґрунтовано основні напрями моніторингу та охорони земель задля їх раціонального та ефективного використання. Рекомендації орієнтовано на активізацію виконавчого етапу навчальної діяльності студентів.
Keywords: екологічний моніторинг; деградація земель; охорона земель; польовий бланк