Оптимізація режимів різання для фрезерного верстата з ЧПК при механічній обробці деталі "Корпус редуктора" - Дудар Владислав (My University, 2025)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем