Кіберфізична система позиціонування розвантажувального візка силосного корпусу елеватора - Захарчук Дмитро Миколайович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Захарчука Дмитра Миколайовича академічної групи 123-22ск-1 ФІТ спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета роботи – розробка кіберфізичної системи позиціонування розвантажувального візка силосного корпусу елеватора, здатної працювати у складі системи керування транспортно-технологічними маршрутами зерна.
Keywords: розвантажувальний візок; позиціонування; перекидний клапан; положення; елеватор; силос; profinet