Проектування транспортно-технологічної схеми доставки мінеральної води та солодких напоїв у міському сполученні на прикладі ТОВ «ГІПАНІС» (м. Миколаїв) - Гушул, В.А. (My University, 2022)
Мета роботи: розробка раціональної транспортно-технологічної схеми доставки мінеральної води та солодких напоїв рухомим складом підприємства у міському сполученні, при забезпеченні якості послуги та підвищенні рівня конкурентоспроможності на ринку вантажних перевезень.
Keywords: мінеральна вода; солодкі напої; транспортно-технологічна схема; вантажний автотранспортний засіб; економічна ефективність