Розробка інвестиційної стратегії підприємства - Шаталов Єгор Дмитрович (My University, 2024)
Пояснювальна записка: 93 стор., 17 рис., 30 табл., 62 джерела, 2 додатки., презентація PowerPoint. Об’єкт дослідження: процес інвестиційного забезпечення інноваційних проектів підприємства. Мета дослідження: розробка ефективної інвестиційної стратегії для підприємства, спрямованої на підтримку та активізацію інноваційної діяльності. У першому розділі здійснено теоретичне узагальнення поняття інвестицій та інвестиційної діяльності на підприємстві. Визначено роль інновацій у розвитку підприємства. Обґрунтовано заходи інвестиційного забезпечення для підтримки інноваційної діяльності підприємства. У другому розділі проведено здійснено організаційно-економічний огляд підприємства. Проведено аналіз власного та позикового капіталу ТОВ «IНВAР-БУД». Оцінено ефективність використання капіталу на досліджуваному підприємстві. У третьому розділі розроблено методи оцінки інноваційно-інвестиційної привабливості досліджуваного підприємства. Здійснено інвестиційне обґрунтування інноваційних проектів для ТОВ «IНВAР-БУД». Ключові слова: ІНВЕСТИЦІЇ, СТРАТЕГІЯ, ІННОВАЦІЇ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПІДПРИЄМСТВО, ПРОЄКТ.