Кадрова політика в органах публічної влади в умовах цифрової трансформації публічного управління - Нетецький, Сергій Юрійович (My University, 2023)
Узагальнення теоретичних засад кадрової політики в органах публічного управління України, розкриття особливостей її формування й реалізації, дослідження тенденцій розвитку, напрямів удосконалення та вироблення рекомендацій щодо застосування отриманих наукових результатів у практиці публічного управління.
Keywords: ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ; ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ; КАДРОВА ПОЛІТИКА; ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ДЕРЖАВНІ СЛУЖБОВЦІ; ПОСАДОВІ ОСОБИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ; РЕФОРМУВАННЯ ПУБЛІЧНОЇ СЛУЖБИ; ЄВРОПЕЙСЬКІ СТАНДАРТИ