Напружено-деформований стан арматури люка днища корпусу типу «кокон» з композиційних матеріалів - Харченко Володимир; Клименко Дмитро (НТУ "ДП", 2025)
Розглянута методика визначення методом скінченних елементів за допомогою системи інженерного аналізу ANSYS параметрів напружено-деформованого стану арматури люка днища корпусу типу «кокон» з композиційних матеріалів з урахуванням затяжки кріплення.
Keywords: міцність; напружено-деформований стан; корпус типу «кокон»; композиційний матеріал; внутрішній тиск