Актуальність збереження енергоресурсів та можливі шляхи його забезпечення в умовах великого міста (на прикладі м. Дніпро) - Олійник, О. С.; Колесник, В. Є. (НТУ ДП, 2022)
Останнім часом для України, в умовах, що склалися, питання підвищення ефективності енерговикористання, реалізації політики енергоспоживання, створення та удосконалення енергоринку і підвищення ефективності функціонування енергетики в цілому набули особливої актуальності та безпосередньо пов’язані з енергобезпекою країни.
Keywords: збереження енергоресурсів; шляхи забезпечення енергоресурсів; м. Дніпро; неефективне використання енергоресурсів