Особливості побудови топографічної поверхні окремої земельної ділянки - Єфросинін, Сергій (My University, 2020)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження є побудова топографічної поверхні на території села Лиманець. У вступі обґрунтована актуальність теми кваліфікаційної роботи, її мета та визначені основні задачі виконання. Перший розділ кваліфікаційної роботи містить аналіз нормативно правових актів України, які регулюють топографо-геодезичну діяльність та використання безпілотних літальних апаратів. У другому розділі проаналізовано процедуру встановлення меж земельних ділянок, виявити особливості. У третьому розділі визначиено порядок геодезичних робіт із землеустрою. Побудова тривимірної моделі села Лиманець У четвертому розділі визначена класифікація безпілотних літальних апаратів. Та побудована тривимірна модель села Лиманець