Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів «D-Car» на вул. Молодогвардійська, 34б в м. Дніпро з розробкою шиномантажної дільниці - Кравченко, Іван Станіславович (My University, 2020)
Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів «D-Car» на вул. Молодогвардійська, 34б в м. Дніпро з розробкою шиномантажної дільниці
Keywords: реконструкція, станція технічного обслуговування, СТО