Удосконалення способів первинної переробки нафти - Желябіна А. С. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студентки Желябіної Анастасії Сергіївни академічної групи 161-21-1 ФПНТ спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія Метою роботи є підвищення глибини переробки сировини за рахунок упровадження теплоенергетичної рекуперації, оптимізації технодогічного режиму та зниження енергоспоживання шляхом енергетичної інтеграції теплообмінного обладнання
Keywords: сира нафта; рекуперація; теплообмін; атмосферно-вакуумна перегонка