Вітчизняне підприємництво в умовах воєнного стану: інструменти фінансової та кадрової безпеки - Вербицький, Гурам Йосипович (My University, 2024)
Визначення теоретичних і методологічних засад державного регулювання розвитку підприємництва в Україні в умовах воєнного стану та виявлення на цій основі напрямів його удосконалення
Keywords: СТИМУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА; ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ МІГРАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА; ІНСТРУМЕНТИ ФІНАНСОВОЇ ТА КАДРОВОЇ БЕЗПЕКИ; МАЛЕ І СЕРЕДНЄ ПІДПРИЄМНИЦТВО; ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА; ДЕРЖАВНІ ПРОГРАМИ