Реалізація державної політики громадського здоров’я на регіональному рівні - Палійчук, Олена Олександрівна (My University, 2024)
Аналіз засад державної політики у сфері громадського здоров’я та розробка рекомендацій для вдосконалення діяльності установ на регіональному рівні в умовах сучасних викликів, зокрема війни
Keywords: ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА; ГРОМАДСЬКЕ ЗДОРОВ'Я; ОХОРОНА ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ'Я; ЦЕНТР КОНТРОЛЮ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ХВОРОБ; ІНФЕКЦІЙНА ЗАХВОРЮВАНІСТЬ; РЕАГУВАННЯ НА НАДЗВИЧАЙНІ СИТУАЦІЇ