Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції - Макаренко Денис Олександрович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення управління конкурентоспроможністю продукції. Основі результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції; проаналізовано підприємницьку діяльність Товариства з обмеженою відповідальністю «Перший Дніпропетровський пивзавод»; оцінено конкурентоспроможність продукції ТОВ «Перший Дніпропетровський пивзавод»; обґрунтовано управлінські рішення щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції ТОВ «Перший Дніпропетровський пивзавод».
Substantiation of the effectiveness of decisions in the field of managing the competitiveness of enterprise products
Макаренко Д.О. Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції / Д.О. Макаренко – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 70 с.
Keywords: КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ; ЕФЕКТИВНІСТЬ; ПРОДУКЦІЯ; МОДЕЛЬ; КОНКУРЕНТНІ СИЛИ; ЕМОЦІЙНИЙ ВПЛИВ; МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ; ДІАГРАМА ГАНТА