Розробка проєктних рішень з удосконалення транспортного процесу перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті № 29 (пр. Аношкіна – Диспетчерська) м. Кам’янське, що обслуговується ТОВ «Інтерспецмаркет» - Зосименко, А.В. (My University, 2024)
Мета дослідження – підвищення ефективності процесу перевезень пасажирів на міському маршруті.
Keywords: ПАСАЖИРСЬКІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ; АВТОБУС; МІСЬКИЙ АВТОБУСНИЙ МАРШРУТ; ОБСТЕЖЕННЯ ПАСАЖИРОПОТОКУ; ГРАФОАНАЛІТИЧНИЙ РОЗРАХУНОК; ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ