Міжнародне співробітництво в освіті: досвід спільних гуманітарних проектів у політехнічному університеті - Галь, Б. О.; Єгорова, О. В.; Зєнкін, М. В. (Нац. техн. ун-т “Дніпровська політехніка”, 2018)
Міжнародне співробітництво є важливою передумовою сучасного розвитку вищої освіти. Воно є стрижневим постулатом, метою і засобом європейської освітньої реформи. Механізми його реалізації закладені й у стратегію розвитку вищої освіти в нашій країні, юридичним оформленням якої можна вважатиЗакон України «Про вищу освіту» (2014 р.).