«Дослідження і розрахунок характеристик міцності деталі «Храпове колесо» методами комп’ютерного моделювання» - Алімов Андрій (My University, 2024)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем