Комп’ютерна система ігрової студії з детальним опрацюванням корпоративної мережі з інтеграцією IoT-системи паркінгу - Маймула Владислав Миколайович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Маймули Владислава Миколайовича академічної групи 123-21-2 ФІТ спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета: розробити і детально налаштувати комп'ютерну мережу ігрової студії, забезпечивши її високу ефективність, безпеку, надійність та відповідність сучасним вимогам до обслуговування корпоративних процесів, підтримки розробки ігор і функціонування інтелектуальної системи керування паркінгом.
Keywords: комп’ютерна система; безпека; паркінг; dhcp; iot- система