Проєктування гравіметричних та магнітометричних робіт на Кальчінській ділянці Східного Приазов'я з метою пошуку титаномагнетитових руд - Сокотнюк, Євгеній Сергійович (My University, 2020)
Об’єкт дослідження – магнітні та гравітаційні поля с подальшою побудовою аномальних карт район робіт. Мета роботи – проєктування гравіметричних та магнітометричних зйомок у Кальчинському районі Східного Приазов’я для подальшого геологічного вивчення території перспективної на місценародження титаномагнетитових руд
Keywords: ГРАВІМЕТРИЧНА ЗЙОМКА; ГРАВІМЕТР; ГЕОЛОГІЧНА БУДОВА ПРИАЗОВ’Я; КАЛЬЧИНСЬКИЙ РАЙОН; МАГНІТОМЕТРИЧНА ЗЙОМКА; МАГНІТОМЕТР; ПРОЄКТ ДОСЛІДЖЕНЬ; ТИТАНОМАГНЕТИТОВІ РУДИ