Розробка логіки поведінки рухомих персонажів на ігровому двигуні Unity 3D - Соколова, Н. О.; Головко, Є. В. (НТУ ДП, 2022)
Описано процес створення логіки поведінки персонажів гри. Виконано 3D моделювання нерухомих та рухомих ігрових об'єктів з використанням сучасного інструментарію 3D-моделювання на візуалізованих ігрових сценах.
Keywords: ігровий двигун Unity 3D; 3D-моделі; логіка поведінки ігрових персонажів