Механізми забезпечення кібербезпеки в органах публічного управління - Бита, Євгеній Анатолійович (My University, 2023)
Забезпечення кібербезпеки інформаційних ресурсів органів публічного управління та місцевого самоврядування, а саме часткова автоматизація, створення пропозицій та перпективи виконання завдання кібербезпеки в даних органах.
Keywords: ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КІБЕРБЕЗПЕКИ; КІБЕРБЕЗПЕКА; КІБЕРЗЛОЧИННІСТЬ; КІБЕРШПИГУНСТВО; КІБЕРТЕРОРИЗМ; ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ; ІНФОРМАЦІЙНІ РЕСУРСИ