Модернізація та розвиток системи підготовки та перепідготовки кадрів збройних сил України: освіта упродовж військової кар’єри - Сусідка, Віталій Миколайович (My University, 2022)
Розробляються пропозиції щодо вдосконалення процесів підготовки та перепідготовки кадрів Збройних сил України
Keywords: ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ; ПІДГОТОВКА КАДРІВ; ПЕРЕПІДГОТОВКА; ОСВІТА; КАР’ЄРА; МОДЕРНІЗАЦІЯ; РОЗВИТОК; НАВЧАННЯ; ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ