Підвищення потенціалу командоутворення у проєктній діяльності - Рябуха Станіслав Андрійович (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Рябухи Станіслава Андрійовича академічної групи 073м-22з-3 ФМ спеціальності 073 Менеджмент. Метою роботи є узагальнення методичних підходів та розробка на підставі цього пропозицій щодо вдосконалення управління камандоутворенням в рамках проєктної діяльності
Keywords: персонал; підприємство; тімбілдинг; мотивація; потенціал командоутворення