Розробка раціональної технології доставки насіння та цибулин рослин з Нідерландів до України рухомим складом ТОВ «СМАРТ ЛОГІСТІКС» - Шаруненко, О.М. (My University, 2023)
Мета дослідження – розробка раціональної технології доставки насіння та цибулин рослин з Нідерландів до України рухомим складом ТОВ «СМАРТ ЛОГІСТІКС»
Keywords: ЛОГІСТИКА; ПРОДУКТИВНІСТЬ; ГРАФІК РУХУ; ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ; ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ