Реформування судової системи України в умовах воєнного стану - Дементій, Ольга Миколаївна (My University, 2024)
Дослідження поточного стану судової реформи в Україні, визначення основних проблем, які перешкоджають її успішній реалізації, та формулювання напрямів модернізації судової системи в умовах воєнного стану.
Keywords: РЕФОРМУВАННЯ; СУДОУСТРІЙ; ПРАВОВА РЕФОРМА; СУДОВА ВЛАДА; СУДОВА СИСТЕМА; ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ; СУДОВА РЕФОРМА; ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ; ПРАВОСУДДЯ