Особливості методики викладання культурології у вищій школі - Коваленко, Руслан; Козинець, І. І. (НТУ "ДП", 2019)
Оскільки гуманітарне знання у сучасному суспільстві набуває актуальності, гуманітарні дисципліни стають затребувані у вищих школах як для студентів гуманітарних, так і для технічних напрямів.
Keywords: культорологія; вища школа