Проєкт станції технічного обслуговування легкових автомобілів ТОВ «Вектор Транс» по вул. Павлова, 12, м. Дніпро, з розробкою технології обслуговування системи живлення - Мосюк Р. В. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Мосюка Руслана Валерійовича академічної групи 274-21-1 ММФ спеціальності 274 Автомобільний транспорт. Метою роботи є розробка ефективного проєкту станції технічного обслуговування ТОВ «Вектор Транс» з упровадженням сучасної технології діагностики та обслуговування системи живлення інжекторного типу, для покращення якості надання послуг, скорочення часу обслуговування і підвищення продуктивності роботи підприємства
Keywords: СТО; ДВИГУН ВНУТРІШНЬОГО ЗГОРЯННЯ; СИСТЕМА ЖИВЛЕННЯ; ІНЖЕКТОР; ПАЛИВНИЙ НАСОС; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; ДІАГНОСТИКА; РЕМОНТ; СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ; ДНІПРО