Використання технології спільної діяльності для сприяння забезпеченню співробітництва та партнерства в органах публічного управління - Ванденко, Н. М. (ДРІДУ НАДУ, 2018)
Інтерес соціальних психологів до проблеми спільної діяльності пояснюється великим теоретичним потенціалом психологічної концепції спільної діяльності та очевидною практичною значимістю розробки даної проблеми. Спільна діяльність є цілісним феноменом, в якому інтегруються основні соціально-психологічні явища, а її дослідження дозволяють перейти від аналізу «парціальних» явищ (спілкування, міжособистісних відносин, лідерства і т.д) до системного аналізу взаємозв’язків та взаємозалежностей основних психологічних феноменів і понять особистості, групи, діяльності в організації.
Keywords: технологія спільної діяльності; органи публічного управління; соціально-психологічне дослідження