Аналіз вимог законодавства до засобів індивідуального захисту голови працюючих - Железняк, Дмитро Юрійович; Радчук, Дмитро Ігорович (My University, 2023)
До засобів захисту голови відносяться: • захисні каски; • захисні шоломи та підшоломники; • капелюхи, кепі, кепки з захистом і без, шапки, берети, косинки, сітки для волосся — з козирком і без, накомарники. До кожного ЗІЗ голови виробником додається технічна інформація щодо техніки безпеки, методів регулювання, правильності одягання, технічного обслуговування, зберігання та ремонту.
Keywords: засоби захисту голови; захисні каски; захисні шоломи