Планування структури біосферних резерватів із застосуванням земельних сервітутів - Богатир, Д .В.; Литвиненко, І. В. (НТУ ДП, 2022)
Незважаючи на те, що в законодавстві України серед переліку об‘єктів природно- заповідного фонду (ПЗФ) відсутня категорія «біосферний резерват», наша держава має міжнародні зобов‘язання про створення природоохоронних територій найвищого рівня захисту.
Keywords: біосферний резерват; природно- заповідний фонд